#294 ✓resolved
Quincy

onfigure of debug code in libimobiledevice

Reported by Quincy | October 25th, 2012 @ 11:14 PM

While compiling actual version of libimobiledevice I'm puzzled by the strange configure option behaviour regarding the debug code:

No option given --> debug-code is disabled
Option "--enable-debug-code" --> debug-code is enabled
Option "--disable-debug-code" --> debug-code is also enabled

The help of configure only only says "--disable-debug-code disable debug message reporting in library (default is yes)", so I would expect the described behaviour without any option. Adding the option "--disable-debug-code" should not change anything, but it actually enables debugging. The option "--enable-debug-code" works as expected, but is undocumented.

Comments and changes to this ticket

  • Nikias Bassen

    Nikias Bassen November 8th, 2012 @ 09:26 PM

    • State changed from “new” to “resolved”
    • Tag set to configure
    • Assigned user set to “Nikias Bassen”

    Hi, --disable-debug-code would not be required. I just changed the configure help string in git master so it actually reads
    "--enable-debug-code enable debug message reporting in library (default is no)" Thanks for reporting.

Please Sign in or create a free account to add a new ticket.

With your very own profile, you can contribute to projects, track your activity, watch tickets, receive and update tickets through your email and much more.

New-ticket Create new ticket

Create your profile

Help contribute to this project by taking a few moments to create your personal profile. Create your profile »

A project around supporting the iPhone in Linux.

See http://libimobiledevice.org

People watching this ticket

Tags

Pages